T-Bone 23cm levererar

För en tid sedan var jag och min gode vän Martin ut på ett gäddfiskepass. Det började närma sig lek så ville man inte in och störa dom i lekvikarna var det nu det skulle ske.

På första området vi fiskade slöt vi upp med vår vän Christoffer som fiskade från egen båt. Vi hittade betesfisk och ankrade. Det dröjer inte länge innan både jag och Martin samt Christoffer i sin båt har landat varsin tjock och fin 95+ fisk.

Bra start! Och tack Christoffer för ett fint foto!

Fisket som gällde var att droppa betena ner på botten för att sedan ta hem dem riktigt långsamt, ner på botten igen och upprepa. Jag upplevde att gäddorna högg precis när man började veva betet från botten. Stenhårda härliga hugg!

Betet som fångade fisk för mig var en Storm T-Bond Shad 23cm i färgen RFSH försedd med 20g R.I.P-Vikt i nosen.

Det fortsätter hugga hela dagen.

Riktigt ful 101cm gädda som sopade i sig betet alldeles under båten!
Fin 95cm gädda som inte tvekade!

Efter en god lunch på vattnet frågade vi oss vad vi skulle hitta på sista timmarna. Beslutet var vi mycket överens om. In och nöta där vi började! Christoffer hade till och med känslan att det skulle smälla på en plussare. Det skulle visa sig att den känslan var helt rätt!

Sagt och gjort så åker vi tillbaka till stället vi började på och det dröjer inte länge innan vi ser Christoffer stå och bända. Han ropar dit oss och då förstår vi.

Han har tagit sin plussare! Stort grattis Christoffer!

Medans Martin hoppar över i Christoffers båt och fotar den fantastiska fisken passar jag på att dra några kast. Det tar inte länge innan även jag för en fin gädda.

Fet och fin! Fantastisk fisk!

Även denna sög i sig en 23cm T-Bone Shad efter botten. När Martin fotat klart är det även hans tur att dra ytterligare en fin gädda.

23 cm Storm T-Bone Shad

Denna dag var just T-Bone Shad det som funkade bäst för mig. Betet flyttar mycket vatten och har en fantastiskt fin rullande/paddlande gång även i låga farter.

Med R.I.P Systemet bestämmer du enkelt hur mycket vikt du vill ha i ”nosen” dvs på vilket djup du vill fiska betet och hur fort betet skall droppa.

23 cm som försvinner i handen!

En egenskap jag verkligen gillar hos T-Bone Shad är dens unika design och egenskap att kollapsa när gäddan hugger. Detta gör att krokningsprocenten ökar och du kommer hem lyckligare från sjön oftare.

23cm T-Bone Shad väger endast 85g och det gör att du kan dänga detta bete en hel gäddsatsning! Ett bete jag varmt kan rekommendera!

Läs även vad Nellfors skriver om T-Bone Shad HÄR!

Det fortsatta hugga på mina T-Bond Shads denna vecka men det får ni läsa om i ett senare inlägg. Ut och fiska!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer

Om Andreas Ingrids